geschenken

dankjewel wordt wauw!

Naast ons eigen aanbod geschenken in gezandstraald glas kan je bij Uniek Idee terecht voor tal van artikelen die wij voor jou personaliseren met het gewenste opschrift of een tekening naar keuze. 

Veel geluk

Gepersonaliseerde cadeautjes, als je een beetje inspiratie nodig hebt ...

Niets is leuker dan gepersonaliseerde cadeautjes te ontvangen, een prachtig uniek geschenk van glas of hout. Het is nog beter wanneer dat geschenk met zorg is gegraveerd en speciaal voor u is gepersonaliseerd.  Je zult gegarandeerd scoren met een gepersonaliseerd geschenk van Uniek Idee.

Gepersonaliseerde en gegraveerde geschenken voor elke gelegenheid

Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, geboorte of als je gewoon iemand wilt bedanken, je zult niet teleurgesteld zijn in onze brede waaier van gegraveerde geschenken. Er wordt rekening gehouden met grote en kleine budgetten en het is geruststellend dat u altijd iets krijgt dat is gepersonaliseerd of gegraveerd volgens de hoogste kwaliteit.

Voor haar hebben we de prachtige vazen en snoeppotten - een stijlvolle champagne koeler of een gepersonaliseerde wijnfles voor hem. Een wensbuisje of een schaal voor een gelukkig koppel of een uniek houten aandenken. Daar stopt het echter niet, zoals je met een paar muisklikken zeker zult ontdekken.

Hoe personaliseren wij onze geschenken

Het personaliseren gebeurt door middel van zandstralen. Zandstralen is een graveerproces waarbij zandachtige media zoals siliciumcarbide of aluminiumoxide door een mondstuk onder hoge druk worden geleid. De kracht van het "zand" dat op het glas of metaal botst, snijdt onbeschermde delen van het glas of metaal weg.

Een sjabloonmateriaal met het gewenste ontwerp wordt op het glas of metaal geplakt. Het sjabloon is gemaakt op een computer, zodat alles dat kan worden getekend, gescand of opgeslagen in of op een computer. Op het sjabloon zelf zijn de delen van het ontwerp met het logo of de tekst of tekening verwijderd om het zand door te laten en het glas weg te kerven. Hoe langer de operator het zand naar het glas richt, hoe dieper het graveerwerk. 

Het is de meest aangewezen manier om een vaas, snoeppotijsemmer of een fles cava te graveren.

Kwaliteit is de kracht van Uniek idee

De gepersonaliseerde cadeaus worden door Isabelle met passie gemaakt. Het spreekt voor zich dat ze hiervoor enkel met kwaliteitsproducten wenst te werken. Enkel op deze manier komt haar vakmanschap ten volle tot uiting.