Muurtekst in cortenstaal, zoen

Het is nu voor echt zei je, en gaf me een zoen
muurtekst in Cortenstaal
muurtekst
vorige
volgende

Muurtekst Cortenstaal

Wij houden allemaal van mooie producten die uw huis of tuin dat tikkeltje extra geven en willen onze omgeving zo gezellig mogelijk maken. Hoe mooi de meubels ook zijn, de accessoires zorgen voor de finishing touch!

Een tekst in Cortenstaal aan de muur is perfect om uw kamer of buitenmuur die laatste moderne uitstraling te geven die u wilde.

In een strak modern interieur of een oude buitenmuur, de muurtekst in Cortenstaal past overal. COR-TEN-staal, is een metaallegering, bestaande uit ijzer waaraan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. Cortenstaal is een metaalsoort die een dun laagje roest ontwikkeld onder de invloed van het weer. De roestlaag geeft het product een mooie roestbruine kleur en beschermt ook tegen verder doorroesten. De roestkleur is een typische uiterlijke kenmerk van dit materiaal.

De letters heeft Isabelle eerst met de hand getekend en daarna digitaal bijgewerkt. Ze houdt van eenvoud. Haar ontwerpen zijn dan ook vrij sober, strak en tijdloos.
Heb je zelf een favoriete tekst die je graag in Cortenstaal verwerkt ziet, dan maakt Isabelle graag een ontwerp voor je volledig volgens jouw wens.

  • Cortenstaal 4mm dik
  • 150 x 15cm
  • Voor binnen en buiten
  • Duurzaam materiaal
  • Tijdloos

Tekst: Els Coorevits
Ontwerp: Isabelle Demeester

prijs: €410 (incl. BTW)

Muurtekst in cortenstaal, zoen

Het is nu voor echt zei je, en gaf me een zoen
Aanpassingen zijn nog mogelijk.

2. Afbeelding of logo toevoegen

Onder voorbehoud van haalbaarheid en eventuele grafische kosten
Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: png gif jpg jpeg.
410 EUR

Delivery time 1 to 2 weeks. If you need the order faster, do not hesitate to contact me.