kalligrafie

de kunst van het schrijven

Vanuit haar passie voor de schrijfkunst organiseert Isabelle diverse kalligrafie cursussen, zowel bij haar thuis in Marke als op locatie. Na de kalligrafie workshop ontvang je een ingebonden boekje met de diverse aangeleerde technieken en schrijfstijlen.

cursussen uniek idee

kalligrafie kalender

creatieve letters en contrast

In deze cursus worden de letters geschreven met verschillende schrijf instrumenten. Er worden ook verschillende technieken gecombineerd. Alle werken worden ingebonden in een boekje. Alle werken worden zorgvuldig ingebonden in een boekje.

Cursus bekijken
alfabet
cursus creatieve letters en contrast
cursus creatieve letters en contrast

alles met potlood

In deze cursus worden de letters getekend met potlood. Je leert diverse soort schaduwen aanbrengen en er wordt gewerkt met sjablonen en grafietpoeder. Alle werken worden zorgvuldig ingebonden in een boekje.
Cursus bekijken
cursus alles met potlood
cursus alles met potlood
cursus alles met potlood

experimenteren met de ganzenveer

In deze cursus snijden we de ganzenveer tot een pen. Er wordt geschreven met de ganzenveer, balsahout, spitse pen en fineliner. Er wordt gezocht naar een mooie lay-out. Alles wordt ingebonden in een leporello.
Cursus bekijken
cursus met ganzenveer
cursus met ganzenveer
cursus met ganzenveer

Ik geef ook cursussen op locatie

Wil je een cursus of workshop organiseren met je vereniging, groep of privé, dan kan je me altijd contacteren voor meer informatie.

Mijn lessen kun je ook op deze locaties vinden:

point-de-vie
de wereld van pixel

dienstencentrum Marke